Zmiany w Zarządzie Klubu

Dziś o godzinie 19:00 w Szkole Podstawowej nr 3 odbyło się Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków MKS Unia Wąbrzeźno.

Głównymi punktami zebrania było przyjęcie rezygnacji Sebastiana Isbrandta z pełnienia funkcji Prezesa Zarządu oraz Tomasza Sulikowskiego z pełnienia funkcji Wiceprezesa Zarządu, a także wybranie w ich miejsce nowych członków Zarządu. Przypomnijmy, że Sebastian Isbrandt od 19 listopada bieżącego roku jest oficjalnie radnym Rady Miasta Wąbrzeźno, co automatycznie wymusiło złożenie rezygnacji z prezesury w wąbrzeskim klubie.
Na spotkaniu zadecydowano, iż nowym Prezesem Zarządu Klubu zostanie Robert Śliwiński, z kolei funkcję Wiceprezesa będzie pełnił Roman Dziadosz.
Powołanie Romana Dziadosza do Zarządu Klubu wymusiło jego rezygnację z funkcji Przewodniczącego Komisji Rewizyjnej, którą od tej pory będzie sprawował Paweł Bartoś. Dodatkowo z funkcji Członka Komisji Rewizyjnej zrezygnował Tomasz Liszaj. W jego miejsce wybrano Mariusza Drapiewskiego.